четвер, 11 лютого 2016 р.

Робота учнівського парламенту



Уже багато років поспіль у Семенівській школі працює шкільний учнівський парламент. Проводячи засідання, члени учнівського самоврядування вирішують важливі питання, вносять цікаві пропозиції щоб зацікавити учнів, урізноманітнити  шкільне життя.
 У першому  семестрі ми проводили  багато різних заходів та акцій
. Окрім вже традиційних заходів таких як День працівника освіти, Сурми звитяги, відзначення історичних дат ми організували  волейбольний турнір, де учні 9-11 класів змагались за перемогу. Перемогли учні 9 класу, але у грі  головне не перемога,а участь,тому ті учні , котрі зайняли 3 місце не засмутилися. Усім дуже сподобалось і в майбутньому ми будемо проводити ще більше таких спортивних змагань.  З ініціативи учнівського парламенту проведений благодійний осінній ярмарок. Він пройшов під гаслом  "Допоможи солдату". Це спонукало  усіх найбільше . Діти приносили свої випічки та смаколики та продавали. Кожен побував у ролі продавця та покупця.  Зібрали кошти на допомогу армії та конкретним військовослужбовцям.   А ще ми провели дуже цікавий  захід:" Його величність стиль" . Учасники були у ролях моделей  певного стилю. Тут усі дізнались , як правильно одягатись , ми навчились розрізняти різні стилі і також дізнались про багатьох модельєрів. Напередодні Нового року  у приміщенні "Народного дому"  відбувся"Новорічний вечір.
 У другому семестрі з новими силами та новими ідеями візьмемося до роботи, адже ще так багато проектів не втілено у життя. 

Президент    Грабчак Марта

Немає коментарів:

Дописати коментар