середа, 18 травня 2016 р.

Сокіл-Джура


06 травня у нашій школі пройшов зональний тур змагань військово-патріотичної гри “Сокіл-Джура”. Ми приймали у себе команди з Щирецької школи №1 , Щирецької школи №2 та НВК  с.Соколівка.
Після привітання команд розпочалися конкурсні змагання.
Найперше учні показали свою майстерність у стройовій підготовці.У цьому виді змагань перемогла команда Щирецької школи №1.Команда нашої школи посіла друге місце.В спортзалі відбулися стрільби, першість знову здобула команда Щирецької школи №1 а ми посіли друге місце. У конкурсі Ватра“Слава героям”, де учні мали представити художній номер, перемогла Щирецька школа №2, наш рій посів другу сходинку.
На смузі перешкод ми були спритнішими і посіли перше місце, другими були Щирець №2. У конкурсі “Добре діло” усі команди отримали перші місця, зроблена ними робота була цього варта.
Конкурс “Відун”, де діти мали показати знання з історії України закінчився нашою перемогою, у конкурсі “Рятівник” ми також були перші. За сумарною кількістю балів команда Семенівської ЗОШ перемогла у змаганнях. 18 травня вони поїдуть на районні змагання.
Бажаємо їм успіху.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар