понеділок, 14 грудня 2015 р.

Мода і сучасність



Мода дивувала і вражала здавна. Ідеал часто знаходять  в модному одязі , забуваючи часом про найголовніше - свою індивідуальність. І ось ми вирішили поринути у світ моди .
 Ведучі найперше ознайомили глядачів з історією моди, розповіли що означають слова  “тренд”, “стиль”. Розказали про одяг від кутюр   та показали відеопоказ одягу від кутюр. Був представлений відеопоказ моделей прет-а- порте, що супроводжувався цікавою розповіддю. Діти розповіли про засновників відомих будинків моди Джані Версаче та Ніну Річі. Але найцікавіше, що учні самі були моделями. Після пізнавальної розповіді про кожен зі стилів (романтичний, класичний, спортивний) відбувався показ моделей у даному стилі. Діти з цікавістю спостерігали, як змінює людину одяг, розуміючи, що він має відповідати як місцю так і нагоді. Згодом ми зробили висновок , що у сучасній моді має місце таке поняття, як еклектика- гармонійне поєднання усіх стилей. І, звичайно, ми не могли обминути увагою шкільну моду, тобто шкільну форму. Найперше подивилися цікаву презентацію про шкільну форму дітей різних країн (Англії, США, Куби, Австралії), а потім продемонстрували своє творче бачення нашої шкільної форми.
Згадали і про те, що українська вишивка сьогодні модний і актуальний тренд. Багато відомих кутюр′є вносять елементи вишивки до своїх колекцій.
Завершився захід  словами А.П.Чєхова: “У людини має бути все прекрасне: і обличчя, і думки, і одяг”.


















Підготувала педагог-організатор
Павлишин О.О.  

Немає коментарів:

Дописати коментар