пʼятниця, 8 грудня 2017 р.

Від козаків до кіборгів



Від козаків до кіборгів
         До дня Збройних Сил України в Семенівській ЗОШ І ІІІ ст. проведено виховний захід “Від козаків до кіборгів», на який було запрошено учасника АТО Олександра Шикулу.
         Українці у всі часи та понад усе цінували свою свободу. І значною мірою через це воювати нам доводилось багато і часто. Доводиться й нині захищати себе від нападників і не допустити завоювання території. Хто б міг подумати, що брати до рук зброю українцям доведеться й у третьому тисячолітті.
         Учні школи розповіли, як формувалося українське військо упродовж  Х, ХVІІ, ХХІ століть. Змінювались обладунки, зброя, воєнні тактики та способи формування військ. Та незмінним залишився волелюбний дух, незламність і здатність до саможертовності, яка дивує увесь світ. Не раз ми воювали і боролись. Переможемо і цього разу. Бо славні справжні герої були завжди і не перевелися досі в Україні.
         У кінці виступу слово було надане гостеві, який розповів про себе, про своє життя і навчання до війни на Сході. З сльозами на очах учні та вчителі школи слухали розповідь про визволення Лисичанська та Кримського з рук окупантів. Розповів про своїх побратимів з якими служив у 24 бригаді, та тих які і зараз перебувають на Сході України і готові захищати свою державу до повного визволення. На завершення побажав усім мирного неба над головою.
                         Підготували заступник директора з навчально-виховної роботи Бердей О. І. та
 керівник гуртка «Сокіл» (Джура) Антонів З. Р.



Немає коментарів:

Дописати коментар